Randers FC

Her kan du læse om fodboldklubben Randers. Læs bl.a. om historien bag Randers FC, spillertrup, stadion, lokalsamfundet og fanklubben.

Randers FC

Introduktion

De blå heste, eller Randers FC, er en dansk fodboldklub. Klubben blev stiftet i den østjyske by Randers. Spillertruppen fra Østjylland ved, hvordan man skal gebærde sig på en fodboldbane. Og de bagvedstående profiler ved, hvordan dette kommer frem til omgivelserne.

Randers FC spiller med i Superligaen. Og har været i berøring med flere internationale succeser. Holdet har derfor en masse erfaring, som de videregiver til deres kommende spillere. Det er spillere, som deltager i talentudviklingen i Randers, og som har mulighed for at blive en del af den officielle Randers FC-spillertrup i ægte Randers FC-tøj.

Hvem er Randers FC?

Randers Football Club er en professionel dansk fodboldklub med Thomas Thomasberg som cheftræner i 2019. Klubben har sine rødder i Randers, som er en østjysk, dansk by. I daglig tale, og i Randers-området, bliver klubben kaldt ’De blå heste’.

Klubben blev oprettet i 2003 og er i virkeligheden en overbygning af seks andre fodboldklubber. Disse seks klubber var alle lokale fodboldklubber og er i dag moderklubber for Randers FC:

 • Randers Sportsklub Freja.
 • Dronningborg Boldklub.
 • Kristrup Boldklub.
 • Vorup Frederiksberg Boldklub.
 • Hornbæk Sportsforening.
 • Randers KFUM.

Tilsammen omfatter ovenstående klubber i dag den velkendte klub Randers FC, som tilbyder en professionel og dygtig spillertrup. Overbygningen eller sammenlægningen skete af flere årsager. Blandt andet var Randers Sportsklub Freja på randen til fallit i 2002, men med overbygningen blev sportsklubben reddet. Men i det store hele havde en fusion også stor positiv effekt på lokalsamfundet.

Det var også i 2003, at klubben overtog licens i første division fra Randers Sportsklub Freja. Eller måske bedre kendt som Randers Freja. Randers Freja havde DBU-licensen til at have et hold i første division. I dag betyder det, at RFC er medlem af forbundet DBU.

Licensovertagelsen i 2003 gjorde det muligt for RFC at drive professionel fodbold. Og endda med hjemsted på Randers Frejas anlæg. I dag hedder det BioNutria Park Randers, hvor alle hjemmekampe bliver spillet.

Et ordentligt socialansvar hos Randers FC Fonden

Randers FC tager et socialt ansvar. Det sker til fordel for mindre bemidlede familier samt persongrupper, der har behov for motivation. Udover motivation er det også engagement og tillid til et meningsfyldt liv, som er i højsædet for den østjyske klub.

Denne støtte består eksempelvis af kontingentbetaling, køb af fodboldudstyr, tilskud til at deltage i fodboldskoler eller træningslejre. Som udgangspunkt gives støtten kun til personer under 18 år. Den øvrige støtte, udover ovenstående, kan alle personer komme i betragtning til.

Udover at hjælpe mindre bemidlede familier sørger Randers FC for et godt fællesskab i lokalsamfundet. Der er ikke nogen, som skal glemmes. Der bliver eksempelvis lagt fokus på de udsatte veteraner og deres pårørende. Det kan du læse mere om her. Og denne velgørenhed og deres eget initiativ siger noget om, hvordan klubben prioriterer sine midler, værdier og muligheder.

Socialansvaret er samlet i Randers FC Fonden, hvor førnævnte personer kan sende en ansøgning. Alle ansøgninger bliver behandlet med fuld anonymitet, hvorfor du er i helt trygge hænder hos Randers FC Fonden. Randers FC Fonden blev stiftet d. 7. oktober 2017 af Randers FC A/S.

Når du ansøger om økonomisk støtte, skal du være fyldt 18 år. Du kan også være en forælder, en værge eller en anden myndighedsperson i stedet for den ansøgende. På klubbens hjemmeside kan du blive klogere på, hvordan du søger. Og hvad du skal have med i din betragtning.

CSR-værdier i klubben

Den østjyske klub sørger ikke blot for et øget fokus på socialansvaret. De sørger i lige så høj grad for at tage et samfundsansvar gennem forskellige CSR-projekter. Det er projekter, som er baseret på beskæftigelse og samfundet. Og de laves med samarbejdspartnere som Randers Kommune, European Football for Development Network og Landsforeningen af Væresteder.

For at udleve ovenstående har klubben igangsat et samarbejde med flere offentlige og private partnere. Disse samarbejder omfatter projekter, som har til formål at give beskæftigelse til borgere og styrke befolkningens velbefindende og sociale færden. Klubben ønsker som sagt at skabe et godt fællesskab, hvor der bliver taget hånd om alle. Og her er klubbens CSR-projekter et tydeligt signal herom.

De igangsatte projekter er blandt andet:

 • MiniPraktikanterne
 • Sundjob 2018 og 2019
 • Jobtour 2016
 • Feriecamp 2017

Disse projekter er i særdeleshed med til at skabe beskæftigelse og en bedre livskvalitet, som i sidste ende medvirker til et velfungerende samfund.

Randers FC Jobakademi

Den østjyske fodboldklub har i forbindelse med ovenstående oprettet et såkaldt jobakademi. Randers FC Jobakademi er et kraftcenter, der har til formål at rykke mennesker i en positiv retning. Det er i særdelehed socialt udsatte og sårbare mennesker, der tages hånd om.

Klubben tilbyder værktøjer, hjælp og vejledning, der kan bidrage til et videre forløb. I 2018 blev Randers FC Jobakademi nomineret til en pris fra Dansk Handicap Forbund. Det er en pris, der bliver givet til en virksomhed, som gør en særlig indsats overfor mennesker med handicap. Og derfor er det trygt at sige, at Randers FC er med til at gøre en forskel. Ikke kun på fodboldbanen, men også i samfundet, hvor der er brug for tiltag som disse. En ægte Randers FC-fan kan være stolt af sit fodboldhold.

Historien om Randers FC

Så snart sammenlægningen af de seks klubber var på plads, var fodboldklubben klar til at gå på banen i officielt Randers FC-tøj. Den første sæson blev 2003/2004, hvor klubben sluttede som nummer fire i første division. Og dermed havde klubben fået skabt et billede af, hvem de som hold havde planer om at være.

I den efterfølgende sæson sikrede klubben sig oprykning til Superligaen. Dermed var klubben endnu en gang repræsenteret i en af Danmarks bedste fodboldrækker. Dog holdt klubben kun én sæson i Superligaen og sluttede på en 12. plads i sæsonen 2004/2005.

Året efter rykkede klubben dog igen op i Superligaen. I maj samme år vandt klubben Landspokalturneringen, da de slog Esbjerg i finalen. Og denne sejr gav adgang til UEFA Cuppen. Og dette var klubbens største mesterstykke.

Både i 2008/2009 og 2009/2010 kvalificerede klubben sig til UEFA Europa League grundet fair play. Sidstnævnte sæson er klubbens største præstation, hvor det lykkedes den daværende træner, Ove Christensen, at få en sejr trods deres nedrykningsplads. Dette gav ham titlen som ’Årets træner’ 2010 i dansk fodbold. Trods flere op- og nedrykninger i Superligaen spiller klubben i 2019 i Superligaen.

Randers FC i international succes

Som allerede nævnt vedrørende UEFA Europa Leauge har klubben været i berøring med internationalt fodboldspil. Og selvom Randers FC ligesom med Superligaen rykker op og ned, er de stadig med i de sjove spil. Og det er værd at huske på, hvis du i fremtiden ønsker at oddse på klubben.

I 2008/2009 kvalificerede Randers FC sig til UEFA Champions League. Dog røg de ud af spillet i tredje runde, da de spillede mod Hamburg. I sæsonen efter startede de i første kvalifikationsrunde, hvor de mødte F91 Dudelange. Randers FC vandt, men måtte se sig slået i returkampen.

I anden kvalifikationsrunde mødte RFC de Slovenske ND Gorica. Her vandt den østjyske klub og kom videre til tredje kvalifikationsrunde. Randers FC tabte desværre denne runde grundet to uafgjorte kampe. Og grundet reglen om udebanemål.

I 2015/2016 var det igen tid til at spille Europa League for Randers. Randers kom ind i turneringen gennem første kvalifikationsrunde. Og de fik en samlet sejr på 4-0 mod Sant Juliá. Kampen i anden kvalifikationsrunde endte uafgjort. Randers tabte på udebane og måtte endnu en gang se sig slået ud af Europa League.

Randers FC-spillertrup

Randers FC har sit førstehold, som er det hold, der spiller på professionelt plan. Det er førsteholdet, som kvalificerer sig til Superligaen og UEFA Europa League. Førsteholdet er sjældent det samme gennem flere sæsoner, da spillere kommer til og skifter klub.

Det er ikke ualmindeligt, at flere spillere med tiden finder nye klubber. Det er en del af fodboldens verden. Og hvis du vil nå langt, er det det, der skal til. De nuværende Randers FC-spillere kan du finde på klubbens hjemmeside. Derudover kan du til hver en tid søge efter Randers FC på Facebook og blive opdateret denne vej igennem.

For at Randers FC-spillere kan blive en del af førsteholdet, forudsætter det træning og mental forberedelse. Det handler ikke om at spille fodbold i sin lokalklub i flere år. Det er træning på højt plan, således spillerne er forberedte på det, der venter dem, i Superligaen. Derfor sætter Randers FC en stor del af deres fokus på talentudvikling og samarbejde med skoler. Det gælder fodboldinteresserede fra U13 til U19.

Kontinuerlig træning – også i reserveligaen

Udover sit førstehold stiller Randers FC med et reservehold. Dette hold deltager i Reserveholdsturneringen sammen med andre klubber i Alka Superligaen. Det er en landsdækkende turnering, hvor flere klubber kan deltage og forbedre deres fodboldspil.

Reserveligaen er for de bedste hold i Danmarksturneringen i fodbold. Turneringen blev startet i 2010/2011 af Dansk Boldspil-Union og Divisionsforeningen. I Reserveligaen er det tilladt at spille med karantæneramte spillere og prøvespillere. Sidstnævnte er betegnet som en spiller, der ikke har en kontrakt med den klub, de spiller for.

Derfor er der mange fordele ved at sætte sine spillere på banen i Reserveligaen. Uanset om en spiller har fået karantæne eller er en prøvespiller, er der mulighed for at opretholde en professionel fodboldtræning ogg vedligeholde den træning og form, som man løbende har tilegnet sig.

Ligesom Randers FC Førsteholdet er reserveholdet også varierende. Du kan se den nuværende Randers FC-spillertrup i Reserveligaen på deres hjemmeside. I 2019 er det Rasmus Bertelsen, som står i spidsen for reserveholdet.

Randers Freja – et ungdomselitehold

Som nævnt ønsker Randers FC at træne og finde unge talenter, som på sigt kan blive en del af førsteholdet. Men det kræver som bekendt træning og erfaring, som kun kan findes på én måde. Derfor driver Randers FC Randers Freja Ungdomselitehold. Dette elitehold gælder fra U13-U19, hvor de træner under navnet Randers Freja FC.

U19-holdet spiller i den næstbedste danske række i U19-divisionen, mens U17-holdet spiller i den bedste række i U17-ligaen. Dette understreger blot, at Randers FC fanger tidlige talenter. Og er med til at udvikle dem og deres evner.

Klubben har et hold til hver liga, så der kan blive indsat den træning og det fokus, som det kræver. Nogle ligaer bliver igen opdelt i mindre hold, således alle elever kan få den mest fyldestgørende og kompetente træning.

En undtagelse er dog, at Randers Freja FC ikke driver et U16-hold. Det er kun de bedste U16-spillere, som indlemmes i U17-ligaen. Og som dermed træner med U17-holdet. De øvrige spillere fra U16, som ikke bliver valgt, spiller med Randers Freja U17-2.

Fodboldklubben fra Randers ved, at en kombination mellem ambitiøs sport og seriøs uddannelse er essentiel. Randers FC-spillere er ofte unge. Det vil sige, at det langt fra er alle, som har færdiggjort deres uddannelse. Og derfor er det vigtigt, at uddannelse og sport kan gå hånd i hånd. Der er både fokus på gymnasiale uddannelser samt skolegang i udskolingen.

Lader gymnasie og træning gå hånd i hånd

Klubben ser det som en del af deres ansvar at sørge for, at spillerne får sig en gymnasial uddannelse. Derfor tilbyder Randers FC et samarbejde med flere uddannelser beliggende i Randers. Det er blandt andet Randers FC, Randers Elitesports College og Tradium, som har et tæt samarbejde. Tradium er en uddannelsesadministration, som tilbyder mere end 20 erhvervsuddannelser samt to gymnasiale uddannelser – HHX og HTX.

Det er vigtigt at nævne, at klubben hele tiden er i tæt kontakt med skolerne. Det vil sige, at Randers FC planlægger arrangementer, således fodbolden ikke går ud over skolearrangementer. Alle elitesportselever bliver samlet i én klasse. Udover at det giver praktiske fordele, er det med til at give et sammenhold uden lige. Og lærerne er bekendte med, hvad det vil sige at dyrke en sport på højt plan.

Som udgangspunkt er der morgentræning et par gange om ugen. Her bliver eleverne trænet i deres tekniske og fysiske kunnen. Det er professionelle trænere, som står for denne træning.

Udskoling og fodbold på højt plan kan blive en realitet

Som nævnt er der ikke kun fokus på gymnasiet og fodboldtræning på højt plan. Klubben forsøger at få fat i de yngre talenter, således fodbold i Randers kommer ind under huden. Og forhåbentlig bliver eleverne så interesserede i fodbolden, at de ønsker at spille sig op til førsteholdet.

For de elever, som går i udskoling, tilbyder klubben Eliteidrætsskolen. Det er en skole, som netop kombinerer sport og skolegang fra syvende til niende klasse. Fodbold er blevet en integreret del af skoleskemaet. Og klasserne er dannet ud fra elitesportsniveau. Det vil sige, at der bliver stillet de samme forventninger og forudsætninger, som eleven selv har.

Når de unge mennesker bliver en del af eliteidrætsskolen, bliver der trænet to ugentlige morgentræninger. Derudover vil der være tre ekstra idrætstimer om ugen. Det er vigtigt både for klubben og skolen, at den teoretiske viden om idrætten og kroppens fysiologi bliver ført ud i praksis. For det er en lige så stor del af den erfaring, som kræves for at komme i officielt Randers FC-tøj.

Som du måske allerede kan fornemme, tilbyder Randers FC en klub, hvor udvikling og træning sættes i højsædet. Det er to ting, som er afgørende for, at klubben kan eksistere på et professionelt niveau – også i fremtiden. Klubben ønsker kun de bedste af de bedste, men er med til at give alle en chance og træne eleverne op til et endnu bedre niveau.

Træning i lokalsamfundet bliver værdsat

Randers FC sørger som bekendt for at skabe et godt fællesskab i lokalområdet. Det gælder både mindre landsbyer udenfor Randers, men også større byer. Klubben mener, at alle kan have noget at bidrage med.

Og det kan være medvirkende til en bedre klub, hvor både spillertrup og fans er mere engagerede. Når Randers FC-spillere ved, at der er flere, som har deres ryg i spillersituationer, vil de også levere. Og jo mere de leverer, jo mere optimistiske og dedikerede bliver deres fans.

Klubben samarbejder i 2019 med omtrent 40 samarbejdsklubber. Dette større samarbejde kalder klubben ’Randers FC Klubfællesskab’. Men selvom det allerede består af mange klubber, ønsker Randers FC endnu flere.

Klubfællesskabet arbejder ud fra det udgangspunkt, at alle medlemmer skal opleve de fordele, det giver at være med i en klub. Og det vil de med garanti opleve, når der er tale om et samarbejde med Randers FC. Det er især relationerne, som klubben forsøger at prioritere. Det er relationerne mellem spillere, trænere og klubber.

Oplev hjemmekampe på Randers FC Stadion

Randers FC spiller som nævnt sine hjemmekampe på Cepheus Park Randers. Randers FC Stadion ligger i skønne områder, der er fyldt med natur. Hvis du kender Gudenåen, Doktorparken og Vestparken, vil du være helt enig.

Randers FC Stadion ligger kun 1,5 kilometer fra motorvej E45. Det er nemt at komme til og fra stadionet, hvis du kommer længere væk fra. Desuden er det kun 10 minutters gang fra Randers Station, hvor der kører tog.

Stadionet har i alt fire hovedindgange, som er inddelt i forskellige afsnit. Herimellem er der forskellige fanzoner, som gør det muligt at skabe den bedste oplevelse for dig som tilskuer. På Randers FC Stadion finder du:

 • Nordtribunen
 • Udebaneafsnittet
 • Familieafsnittet

Nordtribunen er en fanzone til dig, som er en af de mest passionerede og aktive Randers FC-fans. Formålet med Nordtribunen er at skabe en visuel støtte til holdet. Fra banen er det tydeligt, når der står en samlet gruppe med høj energi. De ægte fans kender Randers FC-sangene, og hvad der giver den afgørende motivation til holdet. Naturligvis er alle tilskuere velkomne på Nordtribunen.

Hvis du er gæst hos Randers FC Stadion, kan du placere dig i udebaneafsnittet. Dette har nemlig til formål at indeholde gæsterne til modstanderholdet. Både som gæst og som RFC-fan er det en god oplevelse, hvis du placerer dig det rette sted. Randers FC sætter stor pris på ’good-hosting’. Og derfor kan du som gæst være sikker på, at du får en god oplevelse.

Tag børnene med, og sid i familieafsnittet

Hvis I er en familie, bør I gå efter at sidde i familieafsnittet. Dette afsnit kaldes også Klodskassen. Her finder du et legeland, der kan tilfredsstille alle børn. Og mens børnene leger og lærer andre børn at kende, kan du følge med i hjemmekampen med RFC.

Om søndagen vil der i familieafsnittet være temadage. Det kan være temaer som cirkus, film, kreative dage og så videre. Det er altid spændende at møde op om søndagen og se, hvad klubben har fundet på. Efter nogle kampe er nogle spillere villige til at komme forbi afsnittet og give en autograf – og en selfie. Og det vil garanteret være en stor oplevelse for både dig og børnene.

Som RFC-fan har du mulighed for at melde dig ind i Randers FC Kids. Dette er en klub for alle børn i alderen nul til 16 år. Dette medlemskab giver blandt andet mulighed for:

 • At løbe med spillerne på banen, når der spilles hjemmekamp.
 • At holde fødselsdag på stadionet i forbindelse med en hjemmekamp.
 • At modtage en personlig fødselsdagshilsen fra en Randers FC-spiller.
 • At få forkøbsret til en række arrangementer.

Formålet med denne klub er at bringe de yngste fans endnu tættere på Randers FC. Og ikke mindst på spillerne. Det styrker fællesskabsfølelsen. Og det giver desuden barnet noget at holde med.

Randers FC-billetter – nemt og hurtigt

Når du skal se en Randers FC-kamp, kan du købe billetter til stadionet på to måder:

 • Køb billetterne online.
 • Køb billetterne ved indgangen på kampdagen.

Hvis du vælger at købe Randers FC-billetter online, kan du gøre det via klubbens hjemmeside. Her skal du ikke betale et gebyr eller andre udgifter. Vælger du selv at printe billetten, vil du spare tid foran billetboderne på selve kampdagen. Hvis du ikke selv printer billetten, skal du omkring en af billetboderne, når du kommer til stadionet. Vælger du at købe billetten på kampdagen, skal du ligeledes gøre dette i billetboderne ved indgangen.

Fordelen ved at købe Randers FC-billetter hjemmefra er, at du kan bestemme, hvor du vil side. På stadionet kan du vælge mellem nummererede og unummererede pladser. Som udgangspunkt koster de nummererede pladser en smule mere for både børn og voksne.

Randers Stadion tilbyder enkelte rabatter, hvis du opfylder kravene herfor. Børn fra fire til og med 16 år kan opnå en rabat. Det samme gælder, hvis du er studerende eller pensionist. Det er afgørende, at du kan fremvise et gyldigt studiekort. Og desuden skal du vise dokumentation på, at du er fyldt 65 år, hvis du køber billet som pensionist.

Køb et sæsonkort, og kom med til alle kampe

Ligesom andre steder kan du hos Randers Stadion købe et sæsonkort eller et abonnement. Med et sæsonkort bliver det nemmere for dig at tage til alle hjemmekampe, som Randers FC skal spille. Du slipper for at købe en billet til hver kamp.

Randers FC forsøger hele tiden at udvikle sig, og derfor kan du også tegne et abonnement. Dette betyder, at du ikke skal købe sæsonkort for en sæson ad gangen. Men du tegner i stedet et abonnement, hvor du betaler månedlige rater. Modsat et sæsonkort, hvor du betaler det fulde beløb på én gang.

Når du skal tegne dit abonnement, kan du vælge at tegne det med en nummereret eller en unummereret plads. Den nummererede plads vil være en smule dyrere, men omvendt vil du have en fast plads, indtil du opsiger abonnementet.

Hvis du tegner et abonnement, får du et fysisk kort. Den største fordel ved et abonnement er, at du ikke skal forny dit kort. Og at du betaler et mindre månedligt beløb. Du skal være opmærksom på, at der er seks måneders binding fra tegningsdatoen. Det gælder dog kun, hvis der er tale om et nyt abonnement.

Randers FC Shop

Via Randers FC-shoppen har du mulighed for at købe alverdens Randers FC-tøj. Desuden har du mulighed for at købe tilbehør med det ægte Randers FC-logo. Randers FC-logoet består af en stejlende hest – hvilket matcher deres kaldenavn ’De Blå Heste’.

På Randers FC-shoppen kan du blandt andet købe:

 • Bamser
 • Halstørklæder
 • Tasker
 • Caps og huer
 • Skoleudstyr

Derudover finder du en masse andre produkter. Det er blandt andet drikkedunke, fodbolde, madkasser og vækkeure. Har du et mindre barn, som elsker at spille fodbold, kan han eller hun medbringe sit Randers FC-tøj til træning. Eller gøre sit værelse mere personligt med dette merchandise.

Shoppen bliver løbende opdateret, hvorfor du med tiden vil finde nye produkter, som du kan finde interesse i. Når du tager til en hjemmekamp, kan du med fordel tage dit nye merchandise med – eller på. Og særligt hvis du skal være i Nordtribunen. Gå all in, og få den ægte oplevelse af, hvad det vil sige at være Randers FC-fan på hjemmebane.

Livestream kampe med RFC

Hvis du ikke kan deltage i hjemmekampene, der sker på Randers Stadion, kan du naturligvis live streame. Det er i dag nemt, og du kan finde streamingmuligheder via streamingtjenester eller hos udbydere, som udelukkende sender fodbold. Med et abonnement hos sidstnævnte er du sikret de seneste kampe. Og at du ikke går glip af noget.

Det er naturligvis den enkelte udbyder, der bestemmer, hvilke kampe du kan streame. Men som udgangspunkt er det muligt at livestreame enhver kamp. Det gælder, uanset om der er tale om en eller flere af følgende kampe:

 • Livestreaming af Randers FC vs. Aab.
 • Livestreaming af Viborg FF vs. Randers FC.
 • Livestreaming af Randers FC vs. Brøndby.
 • Livestreaming af FC Copenhagen vs. Randers FC.
 • Livestreaming af AC Horsens vs. Randers FC.

Mens du livestreamer en eller flere kampe, kan du naturligvis altid bette. Hvis du er RFC-fan, er det naturligt, at du sætter dine odds her. Og afhængigt af modstanderhold kan det naturligvis variere. Men at bette til en fodboldkamp kan være med til at øge spændingen – og igen vil det vise en støtte og motivation til den kendte Randers FC-spillertrup.

Bliv en del af Randers FC som fan

Som nævnt har Randers FC-fans deres egen tribune, hvor du primært holder til. Fanklubben blev for alvor stiftet i 2017, hvilket du kan læse mere om her. En officiel fanklub er med til at styrke fællesskabet og den energi, der kommer til fodboldholdet.

Yderligere kan du gratis hente et Randers FC-bonuskort. Med et Randers FC-bonuskort optjener du point, som kan bruges på en række produkter, der tilbydes af Randers FC’s sponsorer. Du optjener point ved at handle i mange af de lokale forretninger i Randers. Hvilke butikker der er gældende i dag, kan du læse mere om, når du bestiller dit Randers FC-bonuskort. Kortet er gratis og kan bestilles online.

Som en RFC-fan har du mulighed for at blive VIP for en dag. Det kan du blive i en Skylounge til en Randers FC-hjemmekamp. Det er en eksklusiv oplevelse, som du garanteret kommer til at huske fremover. Hvis du ønsker at blive VIP for en dag, vil du have adgang til egen Skylounge to timer før kampstart. Her vil der være forplejning, egen værtinde samt kampoptakt ved Randers FC-spiller eller Randers FC-personlighed. Når kampen fløjtes i gang, kan du sidde i de bløde, varme stole og følge med.

Uanset om du er VIP eller almindelig tilskuer, kan du naturligvis oddse og deltage i kampen på den måde. Når du sidder på første parket med direkte udsigt til banen, er der vel ingen tvivl om, at det hører sig til.

Andre klubber

Læs her mere om Superligaen.

Læs her vores guides til andre danske klubber: