Spil kun for penge du har råd til at tabe

Når du skal spille på nettet, er det en meget god idé kun at spille for penge, som du har råd til at tabe. Gør du ikke det, kan det ende med at få alvorlige konsekvenser, og det skal du helst ikke rode dig ud i.

Sæt en grænse for dit spil

Vil du gerne være sikker på, at du ikke spiller for alt for mange penge, kan det være en god idé at benytte dig af den mulighed for at sætte en grænse for dit spil, som du kan gøre hos de fleste spiludbydere. Der er mange spiludbydere, der giver dig chancen for at sætte en max grænse på mængden af penge, du kan indbetale, eller som du kan spille for, og det kan gøre det nemmere for dig at sætte et loft på mængden af penge, du bruger på at spille.

Spil kun for sjov

Så er det også en rigtig god idé kun at spille for sjov. Der er mange mennesker, der ender med at blive afhængige af at spille, og så er det pludselig ikke et spørgsmål om sjov, men derimod om at få dækket et reelt fysisk behov, hvor de ikke kan tænke på andet end at spille. Derfor er det meget vigtigt, at du kun gør det for sjov, og dermed også kun gør det for penge, som du har råd til at miste, da det jo er en stor risiko, når du spiller.

Lån aldrig penge til at spille for

Det er også meget vigtigt, at du aldrig låner penge til at spille for. Der er mange nuværende og tidligere ludomaner, som har sat sig selv i en enorm gæld, fordi de bl.a. har gjort brug af forbrugslån eller kviklån til at spille for. Og når de så ender med at tabe pengene på spil, står de tilbage med et stort lån, uden at have fået noget reel værdi for dem. De står ikke tilbage med en bil eller en sofa, som de kan sælge igen og på den måde lappe gælden.

Du kan udelukke dig selv fra spil

Har du svært ved at styre dit spil, og er det kommet til et punkt, hvor du ikke længere kan styre det, kan det være en rigtig god idé at gøre brug af muligheden for at udelukke dig selv fra at spille. Du kan nemlig gøre det sådan, at du kan udelukke dig selv fra alt online spil, så du simpelthen ikke længere har mulighed for at benytte dig af dine konti hos spiludbyderne. Det er et rigtig godt værktøj for personer, der har et problem med at spille.

Find årets juletræstæppe online her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *