3 sportsevents du kan bette på i løbet af sommeren

Når det bliver sommer, er der jo mange af de store turneringer og sportsgrene, der går på pause, og så er det jo ikke meget tilbage at spille på, hvis du gerne vil være underholdt i løbet af sommerferien også.

Der er dog stadig en række faste sportsgrene og tilbagevendende events, som du kan kaste dig over, hvis du har lyst til det. Her kommer vi ind på nogle af de sportsevents, du som regel kan glæde dig til at bette på i løbet af sommerferien, hvor mange andre sportsgrene ligger helt stille.

Vinder du den helt store gevinst, kan du blandt andet vælge at bruge nogle af pengene på en Normann Copenhagen kommode.

Wimbledon

En af de faste årligt tilbagevendende sportsevents, som du kan glæde dig til at spille på, er jo Wimbledon, som er den største turnering inden for tennis. Der er fire grand slams i løbet af året, men det er jo nok Wimbledon, der ses som den helt store turnering.

Her er der masser af kampe at kaste sig over, især hvis du kommer med fra de indledende runder af. Så nyd en masse god tennis og scor en god gevinst på at lave de helt skarpe bets.

Tour de France

En anden stor ting, der også vender tilbage år efter år, er jo Tour de France, som du også kan spille på, hvis du har lyst til det.

Her er der masser af forskellige væddemål, som du kan spille på, og du kan enten vælge at satse på hver enkelt etape, eller du kan spille på, hvem der ender med at løbe af med den gule trøje, når de endelig når til Paris. Eller måske har du en ide om, hvem der ender i den prikkede bjergtrøje i år?

Slutrunder og OL

Sidst, men ikke mindst, må vi heller ikke glemme de store slutrunder og De Olympiske Lege, der også er begivenheder, der finder sted om sommeren. Det er dog ikke hvert eneste år, men hver andet år kan du være sikker på, at der enten er VM i fodbold eller EM i fodbold og OL på samme tid.

Så når det er slutrunde-år, kan du være sikker på, at der stadig er en masse gode ting at spille på, hvis du hurtigt kommer til at savne de faste spillerunder i de store turneringer verden over, der har det med at slutte i løbet af maj måned og først starte i august igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *