Bemærk at dette indlæg omhandler ansvarsfuldt spil, hvor man stopper sine spil i tide. Spil aldrig for penge du ikke har råd til at miste.

Spil og vind

I de senere år er mulighederne for at spille eksploderet, og du kan nu gøre det præcis, når det passer dig – både fra computer og mobil. Er du god til eksempelvis poker, er det en rigtig god og sjov måde at tjene sig selv en bonus på, mens rigtigt mange også forsøger at udnytte deres viden om sport på Oddset, Bet365, Tipico osv. Det gode ved disse typer spil er, at man selv kan bestemme, hvor meget man vil satse alt efter, hvad man er komfortabel ved.

Uanset hvad du ønsker at spille, er det vigtigt at huske på, at det ikke er uden risiko. Du kan potentielt ende med at tabe rigtig mange penge, så husk fornuften. Gambling er en forholdsvis usikker måde at tjene penge på, men har du evner inden for et spil, kan det være et rigtig godt supplement til din øvrige indtægt. Det er dog vigtigt at være opmærksom på sit spil, så du ender med at spille på en sund måde. Ludomani rammer desværre en del mennesker, og det er en rigtig ærgerlig afhængighed, som du for alt i verden skal undgå at blive suget ind i.

Det skal her også nævnes at der er 2 måder at tjene penge på sportsspil på.

Den første metode vil for langt de fleste skabe et overskud, men til gengæld er mængden af penge du kan tjene begrænset. Metoden går ud på at benytte de bonusser som de fleste spillesteder tilbyder til nye spillere. Ofte kan du gratis få fordoblet din indbetaling op til et bestemt beløb. Der vil samtidigt være nogle forskellige krav, som f.eks. at du skal spille indbetaling og bonus igennem et vist antal gange, inden du kan du kan få din bonus udbetalt. Det er derfor ikke uden risici at benytte denne metode. Men pga. den store bonus, så vil du gennemsnitligt få et overskud, hvis du spiller nogenlunde fornuftigt, og hvis du holder dig præcist til kravene. Hvis du f.eks. skal gennemspille indbetaling og bonus 3 gange, så skal du ikke begynde at spille mere end dette. For jo flere spil du spiller, jo større er sandsynligheden for at tabe dine penge. Problemet med metoden er at spillestederne kun tilbyder denne bonus til nye kunder, så du kan kun opnå bonussen én gang hvert sted. Din samlede indtjening bliver derfor begrænset af antallet af steder med bonusser.

Den anden metode er at spille på regulær vis, uden brug af bonusser. Du kan fint benytte bonusserne her også, men humlen er, at du også vil spille efterfølgende. Denne metode kan kun være rentabel hvis du er markant bedre til at forudsige sportsresultater end langt størstedelen af de andre spillere. Spillestedet skal tjene penge, og tilbagebetalingen er ofte et godt stykke under 100%. Er tilbagebetalingen f.eks. på 90%, så betyder det at spillestedet kun udbetaler 90 kr. i gevinster for hver gang der spilles 100 kr. Der findes mange hyggespillere der spiller for sjov og som ikke er voldsomt dygtige til at få overskud på deres spil. Det er disse spillere som spillestedet skal tjene penge på. Er der tilstrækkeligt mange hyggespillere, så kan spillestedet fortsat tjene penge selvom de mister lidt på bonusser, og selvom de mister lidt ved at nogle få spillere er så dygtige, at de får overskud. Men det skal bemærkes at det er meget få spillere der er så dygtige, og langt de fleste spillere taber penge over tid. Så pas på at du ikke ender i ludomani, eller mere uskyldigt bare ender med at tabe lidt penge fremfor at tjene på det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *