Danske Spil

Danske Spil er en af de større spilleudbydere i Danmark, der stammer helt tilbage fra år 1949. Det specielle ved Danske Spil er, at koncernen er statsejet. Det er der måske ikke ret mange, der ved. Staten ejer 80% af aktierne. De sidste 20% af aktierne er ligeligt fordelt imellem DGI og DIF. Det betyder, at overskuddet fra Danske Spil går til gode formål og til staten.

Danske Spil er et mekka fyldt med en masse spillemuligheder. Heriblandt er de især kendt for Oddset og Lotto. Dette er dog kun et lille udpluk. Danske Spil byder nemlig på alverdens former for sjove spil. Du kan her læse mere om alle de spil, Danske Spil udbyder.

Oddset hos Danske Spil

Oddset er til dig, der gerne vil bette på sportsbegivenheder. Hos Oddset får du et stort udvalg af forskellige sportsgrene og forskellige udfald, du kan bette på til den pågældende kamp. De mange sportsgrene favner bredt. Der er både traditionelle sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, golf og mange flere. Derudover finder du også de mere utraditionelle sportsgrene som cricket, dart, snooker og mange flere. Der er derfor noget til enhver smag og til enhver interesse.

Hos Oddset er der flere forskellige udfald, du kan bette på. Det kan fx være kampe, hvor du better på, hvilket af de to hold der vinder, eller om den ender uafgjort. Derudover kan du også bette på andre former for udfald. Det kan fx være, om et bestemt hold vinder en turnering. Det kan også være om de taber turneringen og skal rykke ned. Mulighederne er mange. Det giver dig gode muligheder for at finde et område, hvor din ekspertise kommer dig til gode.

Den Lange hos Danske Spil

Den Lange er også en del af Oddset. Den Lange er dog en anderledes måde at placere sine bets på. Med Den Lange fra Danske Spil får du mulighed for at vælge imellem flere forskellige kampe, hvor du kan oddse på udfaldet af kampene. Det er den typiske 1X2-opsætning, der benyttes. Det giver dig mulighed for at oddse på et vindende hold af en given kamp, eller at kampen ender uafgjort. Derudover giver det dig mulighed for at have flere kampe på den samme kupon.

Udfaldene på alle kampene, du har oddset på, skal gå igennem, før der er gevinst. Der er dog også mulighed for at benytte sig af systemspil. Systemspil vil sige, at du på en måde laver flere kuponer med den samme kupon. Når du benytter dig af systemspil, skal du også vælge, hvor mange af dine udfald, der skal gå igennem, før du får gevinsten. Du har 12 forskellige muligheder, når du ønsker at benytte systemspil. Det går fra 2 ud af 3 kampe til 6 ud af 7 kampe.

Langt de fleste vælger at oddse, før kampen starter. Det kan dog også lade sig gøre at oddse, mens kampen er i gang. Her er der dog tale om live betting. Når du ønsker at live bette, skal du være opmærksom på, at oddsene vil variere igennem kampen. Det handler derfor om at oddse på det rigtige tidspunkt, for at du skal få mest muligt ud af det.

Spil på indenlandske og udenlandske hold

Når du spiller Oddset (og for den sags skyld Den Lange), har du mulighed for at spille på alverdens sportsgrene. Derudover er de mange sportsgrene inddelt i forskellige lande. Det giver dig mulighed for at spille på forskellige kampe i forskellige ligaer og på forskellige niveauer. Du kan nemt se en oversigt over, hvilke lande de forskellige sportsgrene er repræsenteret i.

Har du fx en ekspertise i tysk håndbold, finder du nemt en oversigt over de kampe, du kan oddse på. Det gør, at du virkelig kan drage fordel af din ekspertise og indsigt. På Oddset hos Danske Spil finder du helt sikkert den sportsbegivenhed, hvor du har en nyttig ekspertise.

Odds på hestevædeløb

På Oddset hos Danske Spil kan du oddse på trav- og galopløb. Du har dog også andre muligheder for at oddse på ryttersportsgrene hos Danske Spil. Dantoto er nemlig også en del af Danske Spil. Dantoto giver dig mulighed for at bette på trav- og galopløb alle årets dage. Med Dantoto har du både mulighed for at vinde de helt store præmier eller de lidt mindre præmier med mindre risiko.

Der er forskellige måder, du kan bette på, når du benytter Dantoto. Vi giver dig her nogle eksempler på de bets, du kan benytte dig af ved Dantoto. Det mest almindelig form for bet er, hvor du oddser på, hvem vinderen bliver i et løb. Det er forholdsvis lige til. En anden måde at bette på, er ved at finde frem til, om en hest får første-, anden- eller tredjepladsen. Du vælger hesten, og hvilken placering du tror den får.

Du kan også benytte dig af Tvilling eller Komb. Princippet er det samme for de to betting typer. Du skal bette på de to heste, du mener, får de to bedste placeringer. Forskellen ligger i, at Tvilling er et odds til et travløb, hvor Komb er et odds til et galopløb.

Et sidste eksempel på et odds med Dantoto er V4 og V5. Her skal du gætte på, hvem vinderen bliver af henholdsvis fire eller fem løb. Det specielle er, at løbene er forudbestemt. Du bestemmer derfor ikke selv, hvad det er for nogle løb, du vil oddse på.

Dette er blot nogle af de forskellige måder, du kan oddse på. Der findes også andre former for betting. Uanset hvad du er til, finder du helt sikkert en bettingtype, der tiltaler dig ved Dantoto.

Spil Lotto og Vikinglotto hos Danske Spil

Lotto hos Danske Spil er en af de mere kendte spilletyper hos Danske Spil. Her er der tale om et lotteri, hvor der trækkes syv tal hver uge. Du køber en kupon, hvor der er et bestemt antal rækker på. Hver række har syv tal. Du bestemmer selv, hvor mange rækker du gerne vil have. Jo flere rækker, jo større er chancen for at vinde, men det koster selvfølgelig også mere.

Vindertallene trækkes om lørdagen, når du spiller Lotto. Der er dog også mulighed for at spille Vikinglotto. Dette er egentlig det samme princip. Det spilles bare om onsdagen i stedet for, og der trækkes kun seks tal.

Fælles for både Lotto og Vikinglotto fra Danske Spil er, at der også trækkes et tillægstal. Dette er et ”bonustal”, der kan give dig en højere gevinst. For at vinde noget skal du have minimum tre af vindertallene placeret i en række, når du spiller Vikinglotto. Når du spiller Lotto, skal du have minimum fire af vindertallene placeret i en række. Desto flere rigtige vindertal, du har placeret i en række, desto højere bliver din præmie. I Lotto får du derfor 1. præmien, hvis du har syv vindertal i en række. I Vikinglotto får du 1. præmien, når du har seks vindertal plus tillægstallet i en række.

Når du spiller Lotto og Vikinglotto fra Danske Spil, har du også mulighed for et tillægsspil. Dette kaldes Joker. Når du spiller med Joker, får du to separate rækker for sig. Disse har hver syv tal. Der udtrækkes syv vindertal til Joker. Det vigtige ved Joker er, at du skal aflæse vindertallene fra højre. Er vindertallene fx 3-5-1-6-7-1-2, skal du starte med at kigge dine rækker efter fra højre side. Har begge eller en af dine rækker 2 som det første tal fra højre, kan du gå videre og se om det næste tal er 1. Sådan fortsætter du. For at vinde præmier i Joker-puljen skal du have minimum to rigtige i en af dine Joker-rækker.

Store gevinster med Eurojackpot hos Danske Spil

Eurojackpot minder på mange måder om Lotto og Vikinglotto. Der er nemlig også tale om et lotteri. I Eurojackpot hos Danske Spil har du også et vist antal rækker med numre. Du bestemmer, hvor mange rækker du ønsker. Kupon er delt op i hovedtal og stjernetal. For hver række er der fem hovedtal og to stjernetal.

Det specielle ved Eurojackpot er, at der er flere lande med i lotteriet. Der er tale om europæiske lande, hvor der er 18 forskellige lande med. De mange lande er med til at gøre, at førstepræmiepuljen bliver ufattelig høj. Hvis der ikke er nogen, der får førstepræmien, lægges førstepræmien oveni puljen til næste uge. Førstepræmien kan derfor nogle gange komme op på et svimlende højt niveau, der er yderst attraktiv at vinde.

Vindertallene består af fem vindertal og to stjernetal. For at vinde skal du minimum have tre rigtige vindertal. Det kan være en kombination af to hovedtal og et stjernetal, et hovedtal og to stjernetal eller tre hovedtal. Det skal selvfølgelig være i den samme række. Du vinder den helt store pulje, hvis du har en række med de fem rigtige hovedtal og de to rigtige stjernetal.

Spillet med den største millionchance

Vil du gerne spille et spil, hvor du får gode vinderchancer, byder Danske Spil på Keno. I Keno har du en kupon på minimum en række. En række består af 70 tal fra 1 til 70. Det er dog ikke alle tal, du vinder på. Du skal nemlig vælge to til tal ud af de 70 mulige, som du ønsker at oddse på. Du kan også lade systemet tilfældigt vælge nogle tal til dig.

Der trækkes 20 tal hver aften. Det her er altså et spil, du kan spille hver dag. Hvis minimum ét af dine udvalgte tal er en del af de udtrukne vindertal, får du en præmie. Jo flere rigtige tal du har, jo større bliver din præmie. Du har mulighed for at spille lige så mange rækker, du har lyst til. Keno er et forholdsvis enkelt spil, hvor du kan vinde gode præmier.

Vælg selv dine tal hos Danske Spil

En af fordelene ved at spille ved Danske Spil er, at du i mange tilfælde kan få lov til at vælge dine egne tal. Det betyder, at du kan vælge de samme lykketal uge efter uge, hvis det er det, du har lyst til. Det kan også være, hvis du har et bestemt system af talkombinationer, du gerne vil følge. Mulighederne er mange. Uanset hvilke favorittal du har, kan du i flere forskellige spil lave den ideelle talkombination, som du tror bliver vindertallene.

Eksempler på spil fra Danske Spil, hvor du selv kan vælge tal er:

  • Lotto
  • Vikinglotto
  • Eurojackpot
  • Keno

Der er mange, der synes, det er attraktivt at kunne vælge tallene selv. Det kan give en følelse af at have mere styring over udfaldet. Kan du godt lide at have kontrollen, kan det være en fordel for at vælge dine tal selv. Alternativet er, at systemet tilfældigt vælger nogle tal for dig. Det er selvfølgelig forskelligt, om du er til det ene eller det andet. Det vigtigste er dog, at du har mulighed for tilfældighed og at vælge dine tal selv hos Danske Spil.

Skrab dig millionær med Quick

Synes du, det er svært at vente på, at en kamp bliver færdig, eller at vindertallene bliver trukket? Danske Spil giver dig også mulighed for skrabelod. Disse kaldes for Quick. Quick byder på en masse forskellige skrabelodder. Der er både de små hurtige og de større omfattende, hvor der også er mulighed for store præmier.

De mere velkendte skrabelodder er Miniquick, Bogstavjagt, Mega Quick og Millionjagten. Op til jul er der især et skrabelod, der er særdeles populært. Her er der tale om Julekalenderen, hvor du kan skrabe et felt hver dag frem til juleaften.

Vil du gerne have spændingen helt tæt på kroppen, vil du helt sikkert synes om Quick fra Danske Spil. Her styrer du selv tempoet for, hvor hurtigt du vil vide, om du har vundet. Det er nemt og hurtigt. Derudover er det noget, alle kan finde ud af.

Oplev Las Vegas-stemningen med Casino

Drømmer du om at komme til Las Vegas og prøve casinoerne af? Det gode ved live casino er, at du får en følelse af, at du selv er til stede på et casino. Hos Danske Spil kan du få casino-stemningen uden at bevæge dig en meter. Danske Spil byder nemlig på en masse casinospil, du kan spille online. Du finder et stort udvalg af forskellige typer og genrer.

Du finder fx et stort udvalg af spilleautomater, hvor der er en masse forskellige temaer at vælge imellem. Er du vild med bordspil, har du mulighed for at spille Roulette, Black Jack og forskellige former for poker. Går du efter de helt store gevinster, er der også mulighed for at prøve kræfter med de mange jackpot-spil. Hos Danske Spil finder du også eksklusive casinospil. Dette udvalg finder du kun hos Danske Spil.

Ønsker du at spille casinospil, finder du helt sikkert det rigtige casinospil hos Danske Spil. Vil du gerne tilføje lidt ekstra stemning, har du også mulighed for at spille live casino. Du kan spille live Roulette, Black Jack, Baccarat, Ultimate Texas Hold’Em, Casino Hold’Em, 3 Card Poker, Caribbean Stud Poker og Dragon Tiger.

Spil mod andre med Zezam

Danske Spil giver dig mulighed for at spille mere intimt med andre, hvis du har lyst til det. Det betyder dog ikke, at der ikke er høje præmier at hente. Der er nemlig mulighed for at få den helt store jackpot. Derudover spiller du stadig om puljen, der er tilknyttet det enkelte spil. Du får derfor en masse sjov og underholdning, samtidig med at du kan vinde noget.

Der er forskellige spil, du kan spille i Zezam. Der er blandt andet mulighed for at spille Yatzy, 7-kabale, Edderkoppen, Napoleon, Backgammon og Diamonds. Det er rimeligt simple spil, som langt de fleste kender i forvejen. Det giver dig gode muligheder for at finde et spil, du kender.

Danske Spil byder på bingo

Er du vild med bingo, kan du også spille dette hos Danske Spil. Når du spiller bingo hos Danske Spil, skal du ikke møde op et fysisk sted. Det hele foregår online. Det gør det nemt og bekvemt for dig at vinde gode præmier og være underholdt samtidig. Reglerne er rimelig simple. Det fungerer egentlig som traditionelt bingo. Du får en plade med nogle tal på, og tallene kan bevæge sig fra 1 til 99.

Der er forskellige situationer, der udløser en præmie. Det er typisk ved:

  • 1 række
  • 2 rækker
  • 3 rækker
  • 4 rækker
  • Fuld plade
  • Sidegevinst

Når du får fuld plade, udløser dette en jackpot. Der er dog forskel på, hvor stor jackpotgevinsten er ved fuld plade. Det afhænger fx af, hvor mange numre der er blevet udtrukket, før der er fuld plade. Jo færre kugler der er blevet trukket, jo større er jackpotgevinsten.

Når du skal i gang med at spille bingo hos Danske Spil, er det rimelig lige til. Du skal vælge et bingorum, hvor du vil deltage. Der kan være forskel på præmierne i de forskellige bingorum. Derudover skal du købe plader. Du bestemmer selv, hvor mange plader du vil have.

Når du spiller, har du mulighed for manuelt at dække tallene på pladerne, lige som hvis du sad fysisk med pladerne. Det gør det lidt mere autentisk. Du kan dog også sætte den til at gøre det automatisk for dig, hvis du foretrækker det. Uanset hvad du vælger at gøre, er der garanteret en masse underholdning med bingo fra Danske Spil.

Spil Danske Spil på mobilen eller hos en forhandler

Nu er du efterhånden blevet præsenteret for en masse forskellige spilletyper fra Danske Spil. Det favner bredt, da der både er noget til den rutinerede oddser og til dig, der gerne vil have underholdning, hvor der også er mulighed for at hive nogle gode præmier med hjem. Det store udvalg af forskellig betting, lotteri og andre former for spil gør det muligt for dig at finde et spil, der passer til dit humør.

En anden fordel er, at du selv bestemmer, om det skal foregå online, eller om du vil ind forbi en forhandler. Vil du fx gerne oddse eller spille Lotto, kan du stikke hovedet ind forbi en Danske Spil-forhandler. Dette er typisk kiosker og dagligvareforretninger. Her får du en fysisk kupon, hvor der kan være en mulig gevinst på.

Du har dog også mulighed for at ordne det hele online. Du får også en kupon, men den vil ligge online. Du skal derfor ikke passe på en fysisk kupon, når du better eller spiller online. På den måde er du sikker på, at du får din gevinst, hvis du skulle have heldet med dig. Har du i stedet købt den fysisk, kan du nemlig ikke få din gevinst, hvis kuponen er blevet væk.

En anden fordel ved at benytte Danske Spil online er også, at du kan klare det hele på farten. Du kan nemlig nemt og bekvemt klare det hele på din smartphone. Vil du gerne sidde ved en større skærm hjemme foran computeren, kan du selvfølgelig også det. Uanset hvad du er til, er det gjort nemt for dig at spille hos Danske Spil.

Kundeservice til alle spillene

Danske Spil har rigtig mange forskellige spil. Det kan derfor også rejse mange spørgsmål, hvis du har begivet dig ud i at prøve noget nyt. Det gælder både betting, lotteri, casino og de andre spil, Danske Spil kan tilbyde dig. Danske Spil har dog sørget for, at der er en god kundeservice, du kan spørge til råds. Det kan være i forhold til de forskellige spilleregler, men også hvis du oplever problemer eller tekniske udfordringer med et spil.

Det hurtigste er at ringe til Danske Spil, hvis du har spørgsmål. Der er åbnet for telefonerne alle dage fra kl 9.00 til 23.00. Der er forskellige telefonnumre, du kan ringe til, alt afhængig af hvad det drejer sig om. Det kan fx være i forhold til din profil, generelle spørgsmål, casino, poker eller noget helt andet.

Vil du hellere skrive en mail, kan dette også lade sig gøre. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være en forholdsvis lang svartid. Hvis du har brug for et hurtigt svar, er det derfor bedst at ringe til Danske Spils kundeservice i stedet for.